1. Nadležna institucija za prikupljanje, obradu i korišćenje ličnih podataka u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti je:

Cungu&Co d.o.o. Ulcinj
Totosi bb,
85360 Ulcinj
e-mail: info@cungu.com
Web-site: https://cungu.com

Cilj ove izjave o privatnosti podataka je da vam pruži informacije u vezi sa prikupljanjem, obradom i korišćenjem (u daljem tekstu „korišćenje“ ) ličnih podataka. Ovde možete saznati kako da se usprotivite korišćenju vaših ličnih podataka u skladu sa važećim propisima o privatnosti podataka.

2.Prikupljanje i korišćenje ličnih podataka

Lični podaci su informacije koje vas identifikuju, kao što su ime, e-mail,broj telefona ili poštanska adresa.

Na sajtu www.cungu.com od korisnika se mogu tražiti lični podaci u sledećim situacijama:

  • Prilikom pravljenja porudžbine;
  • Prilikom prijave na newsletter.

U navedenim situacijama od korisnika se traže sledeći lični podaci: ime, prezime, grad, adresa, broj telefona i e-mail adresa.

Navedeni lični podaci služe u sledeće svrhe:

  • Davanje naloga za isporuku robe kurirskoj službi;
  • Slanje promotivnih obavještenja.

Ako više ne želite da koristite Cungu&Co nalog, možete ga izbrisati u bilo kom trenutku. Prijavite se na svoj nalog i deaktivirajte ga ili nam pošaljite opoziv saglasnosti za korisnički nalog (isključite notifikacije) putem e-mail-a.

Naš sajt koristi kolačiće. Kolačići su male jedinice podataka koje na hard disku Vašeg kompjutera čuva Vaš internet pretraživač.

KOLAČIĆI

Slično kao i mnogi drugi website operateri, na ovom sajtu možemo koristiti standardnu tehnologiju koja se zove „kolačići“. Kolačići predstavljaju kratke informacije koje vaš pretraživač skladišti na hard disku vašeg računara i koriste se za bilježenje načina na koji pretražujete ovaj website prilikom svake posjete.

Naše kolačiće koristimo da bi nam omogućili da razvijemo naš website tako da odražava interesovanja naših klijenata bilježenjem podataka o tome ko je vidio koje stranice, karakteristike i reklame kao i učestalost posjete određenih stranica. Možemo koristiti kolačiće kako bismo obogatili vaše iskustvo u korišćenju ovog websitea prilagođavanjem sadržaja koji vidite informacijama koje smo saznali u vezi sa vašim preferencijama tokom vaših posjeta našem sajtu.

Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće, međutim, obično možete da promijenite vaš pretraživač da biste spriječili memorisanje kolačića. Napominjemo da ukoliko isključite kolačiće to će ograničiti uslugu koju možemo da vam pružimo i može da utiče na vaše iskustvo kao posjetioca.

Ukoliko odlučite da onemogućite kolačiće, detaljna objašnjenja možete naći na sljedećim websiteovima:

http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/